Line-up Claiming The Crown 2016 announced!

We’re proud to announce this year’s Claiming The Crown line-up. 4 awesome punkrockbands (ASTPAI, Tarantino, Dowzer & Angstgegner) in a small venue. Punkrock madness!

Join the event: https://www.facebook.com/events/159982551040800/

– Astpai

Met grote trots mogen we aankondigen dat punkrockgrootheid Astpai op Claiming The Crown 2016 zal staan! Deze Oostenrijkse band heeft zich afgelopen jaren in de wereldtop van de punkrock weten te plaatsen. Ze hebben de wereld al meermaals rondgetourd en stond eerder al op festivals als Groezrock, The Fest, Punkrock Holiday. Tijdens CTC komen ze opgewarmd terug van een UK-tour, klaar voor het echte werk. Astpai! Bots!

– Tarantino

Hard, harder, hardst. Bloedhonden die al jaren vele podia kapot maken. Waarom ze nog niet eerder op CTC stonden weten we niet. Deze Bredase trots heeft zich als doel gesteld om in zo veel mogelijk zweterige zalen op te treden. Dus volgens ons zitten ze goed! Als liefhebber van hardere muziek moet je deze hardcore punk band hebben gezien.

– Dowzer

Na wat wisselingen in de line-up is er nu Dowzer 2.0. Met onze eigen Tim (ex-New Pokerface & The Law Won) als nieuwe gitarist en 2e zanger kan het niet mis gaan. Niet dat er al iets mis was, want Dowzer heeft zich al lang bewezen met meerdere LP’s, EP’s en Cassettes. De band mag zich ondertussen tot één van Brabants langst bestaande punkrockbands rekenen en Brabant is er trots op.

Angstgegner

Angstgegner uit Roosendaal pakt je bij je strot en laat niet meer los. Vorig jaar had Claiming The Crown de eer om het afscheid van Otis te mogen hosten. Maar waar één hoofdstuk dicht gaat, ontstaat vaak ook weer iets nieuws. Begonnen als solo project van Martijn, welke op plaat alle instrumenten voor zijn rekening neemt. Als zanger is Mario aangetrokken, ook een Otis oudgediende. Live is het ieder optreden een verassing welke levende punkrocklegendes de band op bas en drums heeft. In zijn korte bestaan heeft de band al op het podium gestaan van o.a. Crossbonefest, Incubate , Breda Barst, 013, Biebob, Dynamo, W2. En dan nu Claiming The Crown. Punk jonguh.

Fat Mike

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s